وقت سفارت شنگن

بر اساس قوانین کمیسیون اروپا متقاضیان درخواست ویزای شینگن باید از کشور مقصد خود برای دریافت وقت سفارت  جهت اخذ ویزای شینگن اقدام نمایند و و در صورتی که قصد بازدید چند کشور عضو اتحایده شینگن را دارند باید از کشوری که اولین ورود و یا بیشترین اقامت را دارند درخواشت وقت سفارت جهت دریافت ویزای شینگن نمایند

مقدمه

برنامه سفر شما اولین گام برای تعیین وقت سفارت جهت اخذ ویزای شنگن می باشد. اجازه بدید با یک مثال توضیح بدیم. فکر کنید شما قصد سفر به آلمان را دارید شما باید از همان سفارت برای اخذ ویزای خود اقدام نمایید . شما نمی توانید از سفارت فرانسه وقت بگیرید و یا با ویزای فرانسه به آلمان سفر کنید. چون اولین ورود شما به اتحادیه شینگن باید از کشور صادر کننده ویزای شنگن باشد. فرقی نمی کند چه کشوری شما از هر سفارتی ویزای شینگن بگیرید باید از همان کشور به اتحادیه شینگن ورود کنید.

فرض کنید شما قصد دارید ۳ روز در آلمان و ۵ روز در فرانسه اقامت داشته باشید. چون شما اول به آلمان سفر میکنید پس شما باید ویزای خود را از سفارت آلمان دریافت کنید.

مراحل گرفتن وقت سفارت  برای ویزای شینگن

برای دریافت وقت سفارت  برای اتباع ایرانی فقط یک راه وجود دارد و آن هم مراجعه به وب سایت VFS Global است. البته در صورتی که تابعیت دیگری دارید می توانید با مراجعه به سفارت مربوطه درخواست خود را ارائه نمایید ولی در صورتی که تبعه ایران هستید باید زاز طریق سایت VFS Global درخواست دهید.

مدت زمان لازم جهت تعیین وقت سفارت برای ویزای شینگن

بر اساس اعلام وب سایت VFS Global   هیچ محدوده  زمانی مشخصی جهت تعیین وقت سفارت برای روادید شینگن وجود ندارد.

بسته به سفارتی در درخواست نموده اید نوع ویزا تابعیت درخواست کننده و حجم متقاضیان و … مدت زمان لازم برای تعیین وقت سفارت متغییر خواهد بود

به متقاضیان مخترم جهت وقت سفارت توصیه می گردد حد اقل ۴ تا ۶ هفته پیش از تاریخ سفر خود برای تعیی وقت سفارت اقدام نمایند. همچنین در ایام پرسفر و یا ایام خاص همچون نوروزی و تعطیلات پایان سال ممکن است روند تعیید وقت بیش از ۲ ماه به طول بینجامد

همچنین متقاضیان باید قبل از دخواست تعیین وقت سفارت قبلا نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام نمایند زیرا برخی از موراد تکمیل ویزا ممکن است ۱۵ روز زمان ببرند از این رو قبل از تکمیل مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن از اقدام به رزرو وقت سفارت خودداری نمایید.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت شنگن

همان طور که قبلا عرض شد برای تعیین وقت سفارت شینگن باید از طریق سایت VFS اقدام نمود. لذا تکمیل فرمی که از طریق ایمیل برای متقاضی ویرا ارسال میگردد کفایت می کند. که شامب موارد زیر می باشد :

اطلاعات هویتی مطابق گذرنامه شامل :

  • نام و نام خانوادگی به لاتین
  • تاریخ تولد میلادی
  • شماره پاسپورت میلادی
  • تاریخ انقضای پاسپورت به میلادی
  • ملیت
  • جنسیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر
  • تاریخ درخواست  برای وقت سفارت شینگن
  • نوع ویزای درخواستی
  • مقصد اصلی در اروپا

تایید وقت سفارت برای ویزای شینگن از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می‌شود. وقت سفارت تعیین شده قابل تغییر و یا کنسلی نیست و در صورت حضور نیافتن متقاضی در روز مقرر، نیاز به تکرار مراحل فوق خواهد بود. در روز انگشت نگاری و تحویل مدارک، متقاضی می‌بایست‌ کپی نامه تایید وقت سفارت را به همراه داشته باشد.

تعرفه وقت سفارت :

در  حال حاظر این شرکت خدمات اخذ وقت سفارت را برای کشورها و سفراتهای ذیل در اسرع وقت انجام می دهد:

  • وقت سفارت هلند
  • وقت سفارت فرانسه
  • وقت سفارت پرتقال
  • وقت سفارت اسپانیا
  • وقت سفارت چک
  • وقت سفارت ایتالیا

شایان ذکر دست در صورت هرگونه تغییر در برنامه متقاضی و عدم حضور در زمان مقرر وقت غیر قابل تغییر بوده و کلیه مراحد جهت دریافت وقت سفارت باید مجدد صورت بگیرد.

وقت سفارت فوری
4.5 (90.08%) 125 رای

از چه کشوری برای وقت سفارت اقدام کنم؟

فرق چندانی نمی کند از چه کشوری برای وقت سفارت اقدام می کنید ولیبه خاطر داشته باشید حتما از کشور اقدام کنید که اولین ورود شما به آن کشور می باشد.

برای وقت سفارت چقدر زمان نیاز دارم؟

اصلا مشخص نیست شما بین ۲ تا ۶ هفته بسته به زمان و سفارت درخواست کننده زمان نیاز دارید

می تونم وقت حضوری بگیرم؟

خیر فقط از طریق سایت VFS می توانید اقدام کنید

آبا می توانم وقت خودم رو کنسل کنم؟

خیر. تحت هیچ عنوان نمی توانید وقت خود را تغییر بدهید

برای مصاحبه چه مدارکی باید همراه داشته باشم؟

کلیه مدارک درخواست ویزا به همراه ۸۵ یورو پول نقد

هدف از مصاحبه چیست ؟

احراز هویت ریال ارائه برنامه سفر ، احراز صلاحیت ورود به شینگن و بازگشت به موقع

ایا گرفتن وقت به معنای گرفت ویزا می باشد؟

خیر ، وقت سفارت جهت انجام امور انگشت نگاری ، مصاحبه و ارائه مدارک می باشد و دلیلی بر صدور روادید نمی باشد. در صورت رد ویزا هیچ هزینه ای استرداد نمی گردد